Fotografia nie je k dispozícii.

Dmitry Bogolyubov

Dmitrij Bogoljubov (1980) je ruský režisér, ktorý po štúdiu práva vyštudoval dokument a televíznu produkciu na moskovskom VGIK-u. Venuje sa prevažne televíznym dokumentom, reklamám a tvorí vizuálne efekty do ruských filmov. Je režisérom snímok Neglected (2011) a Oleg the Wise (2014), za ktoré získal niekoľko národných ocenení. Ako kameraman sa podieľal na dokumente svojej manželky Anny Šišovej-Bogoljubovej s názvom On the Edge (2014). Zatiaľ posledný film Provinčné mestečko E, natočil v koprodukcii s českou spoločnosťou Hypermarket Film a Českou televíziou.

Filmografia

  • Provinční městečko E
    2019
  • The Wall
    2017
  • Oleg the Wise
    2014
  • Neglected
    2011

Portál DAFilms.sk je výsledkom tvorivej spolupráce siedmich významných európskych festivalov dokumentárneho filmu združených pod Doc Alliance. Našim cieľom je posúvať hranice dokumentárneho filmu, propagovať jeho rozmanitosť a podporovať kvalitné autorské filmy.

Členovia Doc Alliance

Chcete byť pravidelne informovaní o našom filmovom programe?

Odoslaním registrácie k Newsletteru súhlasím so zasielaním obchodných oznámení elektronickými prostriedkami a súvisiacim spracovaním osobných údajov na účely zasielania newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrdzujem, že som si prečítal(a) Zásady spracovania osobných údajov, textu rozumiem a súhlasím s ním, pričom beriem na vedomie práva tu uvedené, najmä právo na námietky proti realizácií priameho marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít